onsdag 2 september 2015

WEEKEND I VASA

Hej!
Nu är det en helt vanlig skolvecka igen pågång och jag kämpar mej igenom den, och det går otroligt bra. Jag tycker verkligen om gymnasiet och hur allt går till här, för det är så mycket frihet.
En sak jag inte tycker om är att bästisen Bella bor i Vasa och jag saknar henne och att vara med henne, för vi ses inte super ofta och varje dag som vi gjorde förr. Jag var ändå där några veckor sedan och sov över i hennes lägenhet en helg. Vi hade det super mysigt och han göra en massa saker under dom två dagarna.
Jag har ju både mormor och morfar och moster Mimmi som bor där, så jag brukar vara i Vasa ganska ofta, men jag har seriöst aldrig upplevt Vasa på detdär sättet, eller ens sätt domdär delarna av Vasa. Det fick mej att tycka så mycket mer om staden och har faktiskt lite flyttfeber och skulle lite vilja flytta dit och börja där i gymnasiet, fast det ju inte går. Men tänk va coolt att bo ensam och få börja i en helt ny skola, men tänk vad skrämmande.. Skall nog njuta av att nån annan lagar mat åt mig och tvättar lite ännu. Det är ju inte så länge kvart tills jag "måste" flytta hemifrån.

1 kommentar:

  1. Synd att du inte hälsade på kära vän! men jag förstår nog att tiden inte räcker till allt! kanske nästa gång ;) Kommer snart å hälsa på dej i stället, bara jag får veta när det passar allra bäst. helst sku jag komma på dagen D, tillsammans med din "bonus-moffa" hihhiii!!

    SvaraRadera